Hvem er jeg?

Jeg hedder Tommy. 39 år lige pt.

Og så var jeg for 2 år siden, en stor doven og klam fed fyr der vejede 133.9 kilo – og det var bestemt ikke ren muskelmasse. På det tidspunkt vidste jeg godt at var fed, men det gik egentlig først op for mig da jeg så et billede af mig selv – fuck jeg var blevet fed! Og vægten sagde ja 133.9 kilo.

Der skulle gøres noget, så de sidste snart 2 år, har jeg læst blogs, set youtube, snakket med erfarne sportsfolk, læst bøger om fitness og vægttab.

Og ja den dag, idag mens jeg skriver dette siger vægten 107.6 kilo.

Jeg har dog været lige nede under 100 kilo, sidste sommer. Men så kom der en 3 ugers tur til USA, som bød på masser af fast food og store portioner, og ingen træning. Så kom julen, så kom en rygskade der gjorde jeg var sengeliggende i 14 dage uden bevægelse.

Så ja vægten har sneget sig op på 107.6 kilo – og nu skal vi nedad igen!

Første mål er at komme under 100 kilo igen – og så skal vi have mere fedt væk fra kroppen.

Så for at give mig lidt ekstra motivation, har jeg besluttet at lave denne blog.

Hvor jeg hver dag, eller næsten hver dag, vil skrive et indlæg om mine tanker for dagen, hvad der er trænet, hvad der er spist – og måske alt muligt andet også.

Hvad gør jeg for at nå mit mål?

Jeg har fundet ud af mit kalorie ligevægtsindtag, og så bare spis under det – så taber man sig;)

Ja det er lettere sagt end gjort, specielt når man elsker pizza;)

Men jeg er blevet vild med sport, fitness og træning i mellemtiden, så fra at ikke at have bevæget mig i mange år, så elsker jeg nu alle mulige former for træning. Blandt andet styrketræning, løb, boksning, strongman træning – og andet sjov.

De første par måneder for lidt over 2 år siden. Der startede jeg faktisk bare med at gå nogle ture. Det var alt jeg kunne klare. Men efterhånden er der kommet mere og mere på.

Så nogle dage nu kan jeg f.eks. styrketræne om morgenen og løbe eller gå om eftermiddagen.

Men ja det får i forhåbenligt alt sammen lidt mere at høre om som dagene går – og jeg forhåbenligt kan holde denne blog opdateret.

Hav en god dag:)

Skriv en kommentar